Två ur KSF:s styrelse nominerade till KDU:s förbundsstyrelse

Igår tillkännagav KDU:s valberedning sitt förslag till ny förbundsstyrelse.  Som väntat föreslogs Charlie Weimers till att bli ny ordförande för förbundet efter Ella Bohlin som slutar i och med KDU:s Riksmöte som hålls i Göteborg  i början av maj.

Mest intressant för KSF var dock att två av våra styrelelseledamöter nominerades till den nya förbundsstyrelsen. Aron Modig, KSF:s ordförande, nominerades till andre vice ordförande och Kalle Bäck nominerades till styrelseledamot. Jag vill passa på att gratulera till nomineringarna och jag tror att båda skulle kunna tillföra mycket i en förbundsstyrelse – både i form av engagemang och kunskap.

I  samband med detta kan också som lite kuriosa nämnas att KSF blev omnämnt i Sveriges största morgontidning DN för första gången (?). Vill man läsa denna artikel går det bra att göra här

Vidare skrev Politkerbloggen ett antal inlägg om valberedningens förslag. Först en om valberedningens förslag, följt av en kommentar av Charlie Weimers. Slutligen avslutade de rapporteringen med en kommentar från motkandidaten till ordförandeposten Matilda Stålbert.

Josef Kuhlin

1 kommentar

Under Allmänt, Kristdemokraterna, Studentförbund

Ett svar till “Två ur KSF:s styrelse nominerade till KDU:s förbundsstyrelse

  1. Erik Bengtson

    Jag är iofs rätt övertygad om att tidigare ordförande Patrick Vigren har varit med på DN-debatt. Det var när studentförbunden (precis innan allians för sverige bildades) aviserade att man hade för avsikt att fördjupa sitt samarbete och att man gärna såg ett allmänt fördjupat borgerligt samarbete. Det var ju iofs ett tag sedan, men det här är alltså inte första gången 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s